keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen

Jes, vihdoin saatiin reenipaikka ja aika! Päästin HerHau:n eskaritokoon. Iso kivi putos sydämeltä. :) 


Näyttelyihin ollaan reenattu seisomista, joka jo ajoittain menee erittäin mallikkaasti. Juoksutusta muutaman kerran ehdittiin ennen tassuvaivaa harjotteleen, ne ei sitten niin mallikkaasti sujunutkaan. Tosin tiedä sitten tarviiko sen viikonloppuna olla tikissä, näyttää vähän siltä ettei näyttelyyn lähetä ollenkaan. (Haava kun on auki sillain että kaikki pöpöt pääsee sinne, jos ei käytä suojaa tassussa). Harmittaa ihan kamalasti...
Näyttelyhommien ohella ollaan viimesimmäksi reenattu paikallaolon alkeita. Nopeasti herra näytti ymmärtävän mistä on kysymys. Itse pitää vaan muistaa, ettei koita pyytää liian pitkiä aikoja oleen paikallaan ja etten ahnehdi etenemistä. Lisäksi ollaan koitettu opetella pitää tavaroita suussa, tunnaria ajatellen. Kapulat pitäisi hankkia, että voi opetella hillitseen puun järsimishaluja. 


Sitten tassun pariin. Tänään ollaan siirrytty tassun "tuulettamiseen" kotona, mutta ulos mennessä edelleen paketoidaan jalka. Lähti irti se riekale, joka vähän suojasi haavaa eli ulos ei mitään asiaa ilman suojaa ennen kuin haava on lähteny kunnolla umpeutuun. :/ Antibiottia ja tulehduskipulääkettä on enää kolme päivää kuurista jäljellä, jos vatsa asettuis normaalitilaan sen jälkeen. Nyt on välillä aika sekasin. 


Meinasi ihan unohtua uuden vuoden kuulumiset! Elikkäs alkuillasta ensimmäisten isojen rakettien paukahtaessa, Rocky oli syömässä ja säntäsi sillä sekunnilla terassin ovelle haukkumaan niin miehekkäästi kuin vain suinkin osasi. Keskiyöllä herra makoili tyytyväisenä sisällä, eikä mitään stressaamisen merkkejä paukkeesta. Mahtavaa, että näin rauhallinen kaveri meillä! Toivottavasti muilla meni yhtä leppoisasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti