keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sadepäivä

Ensimmäinen yö uudessa kodissa sujui ihan mallikkaasti. Muutaman kerran herra R heräsi yöllä itkeskelemään, rauhottui kyllä silitysten voimalla muutamassa minuutissa. Villein vaihe koitti 4.30 kun Roksu päätti ettei nukuta ja oli valmis leikkihetkeen. Siinä pidempi tovi etsittiin unta, kun ei enää ollu sisaruksia leikkimässä yöaikaan ja allekirjoittanutkaan ei lämmennyt siihen. Tämän torkahduksen jälkeen jäppinen nukkui aina 7.30 asti. 


Rocky pyytää jo hienosti ulos, kun herra isohätä iskee. Tänään tosin pissoja tullu sisälle, kun ulkona on sadellu ja vaikka kuinka ollaan nurmikoilla käyty tarpeita houkuttelemassa niin ei. Rocky oli vähän sitä mieltä, että sateella ulos ei voi tehdä asioita. :D


Ulkoilun osoitauduttua hieman vastenmieliseksi keksin käyttää päivän reenaamiseen. Ollaan harjoiteltu yksin olemisen alkeita sekä istumista. Jotka molemmat tuntuu sujuvan aika-ajoin ihan hienosti. En odottanut ihan näin mallikkaita tuloksia, mukava yllätys toki. :) Niin ja korkattiinhan me imurikin! Vähän varauksellinen ote oli hommaan, kun imuri kaivettiin kaapista. Samassa huoneessa Rocky kuitenkin pysyi ja uskalsi jopa haistella käynnissä olevaa vekotinta. 


Ruoka on maittanut melkein yhtä hyvin kuin eilenkin. Yhden sapuskan yhteydessä jäi vähän murkinaa kippoo, mutta eipä tuo nälkään näyttänyt kuolevan.


Lenkille vielä ja sitten unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti