maanantai 5. syyskuuta 2011

Yksin kotona 1

Tänään koittti se suuri päivä, palasin kouluun. Jännitti vähän jättää tuo nappula kotiin ilman valvontaa 3,5+3tuntia. Livahdin hyppytunnilla lenkittämään ja leikittämään Rockya. 
Jussi jätti aamulla töihin lähtiessä pojan omaan lukaaliinsa nukkumaan ja sieltä se löytyi hiljaisena, mutta erittäin innokkaana kotiin tullessani. Sama taktiikka toistui, kun palasin koululle iltapäiväksi eikä vastaanotto ollut sen kummoisempi, iloinen ja hillitty. Hienoa Romppeli!


Tänään käytiin kotivaa'alla ja painoa oli tullut 900g lisää vajaassa viikossa. Mittari värähti 4,4kg. Helpotti mun stressiä, kun jätkä on melkei joka päivä jättäny jollain ruualla osan murkinasta kippoon. Poika kasvaa eli ei vielä aihetta huoleen. :)


Rocky on saanut kelpo leikittäjän Pepistä (kaverin collie). Viikonloppu sujui mukavasti, kun karvaturrit puuhasteli päivittäin muutamia toveja. Peppi leikittää nätisti Rockya ja välillä saa olla pikku nassikkaa rauhottelemassa, ettei meno ylly liian kovaksi pienelle miehelle! :D 
Taistelutahtoa tuosta pakkauksesta muuten löytyy; ei meinannut millään päästää vetonarusta irti, kun Peppi lähti nurmikolla peruuttamaan. Oli aika koomissen näköinen, kun monin kerroin pienempi Romppeli oli päättäny voittaa. 

Autoilua reenasimme menestyksekkäästi monta kertaa viikonlopun aikana, kun saatiin autoa lainaan. Rocky nukkui tyytyväisenä jalkotilassa niin kaksin kuin useamman hengen kera matkatessa. Tuli sitä kokeiltua TKL-palveluitakin. Bussissa Rocky meni seinän viereen lattialle kippuraan ja unta palloon. :)


Ja kynsiä leikattiin ensi kertaa kotona ja hyvin meni toisen palkatessa ja toisen leikatessa. 
Leikkikaksikko

Rocky 8vko


Siinäpä taisi olla kaikki suurimmat tapahtumat sitten viime kerran. Lisäksi ollaan reenattu edelleen hyviä käytöstapoja hihnassa ja ilman hihnaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti