torstai 15. syyskuuta 2011

Viikkokatsaus

Reilu viikko hurahtanu taas semmosta vauhtia ohitte! Rocky kasvaa ja oppi ainakin toivottavasti uusia "temppuja". :D 


Viikon aikana on tapahtunu huimaa kehitystä kotona yksin oleilussa. Perjantaina Romppeli oli 5 tuntia itsekseen ja itkua oli vain alle 3minuuttia Jussin lähdettyä töihin. Itkuja lukuun ottamatta jätkä nukkuin paljon ja leikki hetken itsekseen. Sain olla kyllä todella ylpeä noin hienosti käyttäytyvästä jäppisestä, eikä kukaan ole edes esimerkkiä näyttänyt! :)


Katsekontaktia ollaan harjoteltu ja luoksetuloa. Jätkä tapittaa jo hienosti meikäläistä, kun pyytää ulkona luokse. Irti käskyä ollaan reenattu myös ahkerasti, kun tuolta ulkoa tuntuu välistä löytyvän ties mitä mielenkiintoista suuhun sopivaa, ainakin Rockyn mielestä. Hienosti tämäkin tuntuu jo menevän jakeluun. 


Maanantaina puntari värähti 5,3 kiloon eli viikossa oli tullu 900 grammaa lisää painoa eli tasaista kasvua. 


Kovasti haluttais kuulla neuvoja koulutukseen joltain asiansa osaavalta, etten pilaa tätä mahtavaa kaveria! Toki totuuksiakin on niin monia kuin on kouluttajiakin, mutta ois kiva kuulla toisen lähestymistapaa niin vois peilata omia tekemisiään ja löytää sen meille sopivan vaihtoehdon. Ja ois helpompi edetä reeneissä, kun joku ois vierestä katsomassa miltä meno näyttää ja onko oikeat asennot... Jotenkin on varovainen, kun ei edellisen riistaverisen karvaturrin kanssa tokoillu. No eiköhän se tästä, kun saa rokotukset ja pääsee mukaan johonkin alkeispoppooseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti