keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pitkästä aikaa

Aika taas vierähtäny ihan hujauksessa. Syksy on ollut niin hektistä, ettei ole tännekkään ehtiny paljoa kirjotella. Olen koittanut siis käydä koulua, lukea pääsykokeisiin, käydä valmennuskurssilla, töissä ja sitten sillä vapaa-ajalla, mitä vähän jää pitää Romppelin liikkeessä ja tyytyväisenä. :D

Poika on kasvanu ihan hurjasti. Tänään punnitsin ja vaaka värähti 15 kg, hui kamala! Pakko se on uskoa että se on kasvanu vaikkei siltä tunnu kun joka päivä näkee nappulaa. 

Viikonloppuna käytiin Secretmoor's -sisarusten kanssa (Penni, Pira, Rocky ja Nuuti) edustamassa Lielahden Match Showssa. Tai sanotaanko niin että Nuuti tais hoitaa puhtaimmin tuon edustamisen, muut tuntu riekkuvan ja riehuvan enemmän ja vähemmän (ja vieläpä kaulukset ja tassut veressä, kun hampaita lähti).. Allekirjoittaneen koira ei ainakaan näyttänyt vahvimpia puoliaan, mutta eipä se mitään tämä oli kokemus muiden joukossa. Tammikuun näyttelyssä sitten vähän paremmalla menestyksellä tai sitten ei. Sama porukka on siis 7.1. lähdössä Lohjalla Puppy Cupiin putsaan palkintopöydät! Hehee..

Mitäs muuta, kun näyttelyyn valmistautumista; päällimmäisenä taitaa Romppelilla olla pieni mörkökausi mielessä ja päällä. Uuden vuoden jälkeen tulee toivottavasti muutakin mietittävää kuin nuo möröt, olis tarkotus päästä vihdoin johonkin toko-alkeet joukkoon reenaan, syksyllä ei mitään sopivaa ryhmää löytyny tai ne sopivat oli täynnä. Toivotaan että seuraavassa ilmottautumisessa TamSK:lle mahdutaan mukaan. Ajateltiin siellä käydä kokeilemassa, jos kohdalle tulis hyvä ohjaaja. :) 

Niin ja kuvaan koitan saada päivitystä piakkoin tuon nallekarhun tilalle.

2 kommenttia:

  1. Mahduitteko Tamskille tokoileen? Nuutin kanssa ollaan menossa tuohon niitten puoli yhdeltätoista olevaan penturyhmään.

    VastaaPoista
  2. Ei mahduttu. :/ Just siihen samaan ryhmään koitin päästä Rockyn kanssa. Hyvä että te mahduitte. Mun pitää jatkaa etsimistä taas... Tää on joku mun ja Rockyn kirous. :D

    VastaaPoista